کلمه جو
صفحه اصلی

دانشگاه سوره

دانشنامه عمومی

دانشگاه سوره (نام پیشین: مؤسسه آموزش عالی سوره) در بهمن ۱۳۷۲ توسط حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تأسیس شد. پس از دو سال پذیرش آزاد، از سال ۷۴ از طریق سازمان سنجش آموزش کشور پذیرش دانشجو را در ۱۱ رشته آغاز کرد. این مؤسسه با جذب دانشجو در دوره های کاردانی و کارشناسی در رشته های صنایع دستی، موسیقی، تئاتر، سینما، معماری، مجسمه سازی، گرافیک و نقاشی شروع به فعالیت نمود و هم اکنون دارای رشته های مهندسی معماری، روابط عمومی، روزنامه نگاری، مدیریت فرهنگی هنری، نقاشی، گرافیک، صنایع دستی، هنر اسلامی، کتابت و نگارگری، نمایش (تئاتر) و سینما در مقطع کارشناسی است. در سال ۱۳۷۶ این مؤسسه از نوع دوم به نوع اول ارتقا یافت و مدرک تحصیلی آن توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری به رسمیت شناخته شد؛ و در اسفند ماه ۱۳۸۹ به دانشگاه تبدیل شد.
شهرام مکری
سعید روستایی
محمدحسین مهدویان
کاظم ملایی
سامان سالور
مجید برزگر
آزاده صمدی
فلور نظری
هوتن شکیبا
روشنک گرامی
امید نعمتی
تورج اصلانی
وحید تاج
سعید نجاتی
فریدون نجفی
مسعود سلامی
مستانه مهاجر
پانته آ مهدی نیا
حامد نیک پی
سینا عطاییان دنا
سینا جهان آبادی
محمد طلوعی
تهمتن امینیان
آرش قاسمی
فرود عوض پور
پاشا هنجنی
مه لقا باقری
مژگان بیات
هانا کامکار
سارا سمیعی
پونه حاج محمدی
امین جعفری
اصغر شریعتی
ابراهیم ایرج زاد
محمدرضا فرطوسی
فرزین محدث
زکریا یوسفی
شهریار صیامی
محمد امین
رضا عاشوری فر
آرش پژمان
بیژن محرمی
آذر خوارزمی
آزاد روح بخشان
لطف الله سیفی
مژگان غلامی
سید جواد روشن
الهام شیرازی
حمید قنبری
قباد سوماری
پومن شباهنگ
حسین نعیمی ذاکر
مهرتاش مهدوی
در سال تحصیلی ۸۴–۸۵، با راه اندازی دوره کارشناسی ارشد در رشته های آهنگسازی، صنایع دستی، نقاشی، گرافیک و ادبیات نمایشی موافقت شد و این دوره از سال تحصیلی ۸۵–۸۶ به جذب دانشجو در این رشته ها پرداخت. در حال حاضر نیز با تلاش مسئولین، مقدمات ارتقاء مؤسسه به دانشگاه فراهم شده است. همچنین رشته تبلیغ و ارتباطات در مقطع کارشناسی ارشد مورد تصویب شورای عالی گسترش وزارت علوم قرار گرفت.
دانشگاه سوره در حال حاضر دارای سه باب ساختمان (ملکی و استیجاری) و همچنین تجهیزاتی چون لابراتوار مجهز عکاسی (سیاه و سفید و رنگی)، کارگاه های سفال، چاپ دستی (سیلک و باتیک)، چوب، نساجی، بافت (فرش و قالی)، تراش سنگ، تراش شیشه، نقاشی روی شیشه؛ لعاب، سرامیک، رنگ رزی، جواهرسازی، سایت رایانه، کتابخانه، پلاتوهای نمایش، کارگاه عروسک سازی، نگارخانه و نمازخانه و سالن ورزش می باشد. همچنین زمینی به مساحت ۳۵۰۰ مترمربع در منطقه پونک در شهر تهران به منظور ساخت مکان جدید دانشگاه خریداری گردیده است.
دانشگاه سوره نخست در دو شعبه تهران و اردبیل تأسیس شد، که هم اکنون تنها شعبهٔ تهران دایر می باشد.شعبه تهران دانشگاه سوره دارای سه دانشکده هنر، فرهنگ و ارتباطات، معماری است.


کلمات دیگر: