کلمه جو
صفحه اصلی

اندی بچتولشیم

دانشنامه عمومی

آندرس ون بچتولشیم ملقب به اندی، متولد ۳۰ سپتامبر ۱۹۵۵، مهندس الکتریک و از بنیانگذاران شرکت سان میکروسیستمز در سال ۱۹۸۲ به عنوان که سَرطراح سخت افزار بود. وی یکی از سرمایه گذاران اصلی در شرکت گوگل و چندین شرکت در زمینه شبکه است.
کرولاین ناج نای (۱۹۹۷(۱۳۷۶ش)). از دره خوشبختی به دری سیلیکون: تحقیقی موردی درباب تحولات ایجاد شده توسط دانشگاه استنغورد (PDF). دانشگاه استفورد، دپارتمان علوم رایانه. تاریخ وارد شده در |سال= را بررسی کنید (کمک)
مارک هال نویسنده۲=جان بری (۱۹۹۰). خورشید سوزان:: صعود سان مایکروسیستمز. Contemporary Books. شابک ۹۷۸-۰-۸۰۹۲-۴۳۶۸-۶.
بچتولشیم در نزدیکی امرسی در ایالت باواریا در آلمان چشم به جهان گشود. وی در مزرعه ایی که نزدیک آلپ بود و در خانواده با چهار فرزند رشد کرد. از آن جا که خانه از منبع برق در نتیجه تلویزیون دور بود، وی خودش را با وسایل برقی دردسترس سرگرم می کرد. در سال ۱۹۶۳(۱۳۴۲ش) خانواده اش به رم در ایتالیا و بعداً در سال ۱۹۶۸ (۱۳۴۷ش) به نوننهورن در آلمان مهاجرت کرد. در ۱۶ سالگی وی در کنترلگر صنعتی ایی را براساس اینتل ۸۰۰۸ برای شرکتی طراحی نمود.
وی در دانشگاه فناوری مونیخ دانشجو بود و ۳ سال بعد موفق به دریافت جایزه فیزیک در سال ۱۹۷۴ شد. وی با دریافت جایزه جایزه فولبرایت و مهاجرت به آمریکا و حضور در دانشگاه کارنگی ملون سال ۱۹۷۵ (۱۳۵۴ش) را به پایان برد. وی توانست تا مدرک فوق لیسانسش را در مهندسی کامپیوتر در سال ۱۹۷۶ دریافت نماید در ۱۹۷۷(۱۳۵۶ش) وی به دره سیلیکون رفت تا برای شرکت اینتل کار کند؛ اما تنها بعد از یک هفته از آن شرکت خارج شد چراکه وی را به اورگون فرستادند. وی در تابستان همان سال شغلی را در دانشگاه استانفورد بدست آورد و توانست دکترای مهندسی برق از آنجا را کسب نماید.
در دانشگاه استانفودر، وی رایانهٔ قدرتمندی (که ایستگاه کاری خوانده می شد) را به همراه یک شبکهٔ داخلی ساخت که با نام ایستگاه کاری سان شناخته می شد. این نام از سرنامِ شبکه دانشگاه استنفورد (به انگلیسی: Stanford University Network) بدست آمد بود. این ماشین براساس رایانه زیراکس آلتو و در مرکز تحقیقات پال آلتو زیراکس (به انگلیسی: Xerox Palo Alto Research Center) توسعه یافت. وی حقوقی دریافت نمی کرد اما این حق را داشت تا به تحقیقات موجود در شرکت زیراکس دسترسی داشته باشد.


کلمات دیگر: