کلمه جو
صفحه اصلی

نیوشا ضیغمی

دانشنامه عمومی

نیوشا ضیغمی (متولد ۱۸ تیر ۱۳۵۹، تهران) بازیگر اهل ایران است.
کاندیدای نقش اول زن برای فیلم شوریده در بیست و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر
نیوشا ضیغمی در ۱۸ تیر ماه ۱۳۵۹ در تهران به دنیا آمد. نیوشا ضیغمی بعد از اتمام دبیرستان، لیسانس خود را در رشته روانشناسی کودک از دانشگاه شهید بهشتی تهران گرفت.
او با شرکت در کلاس های آزاد بازیگری کانون سینماگران جوان بازیگری را فراگرفت و توسط این مؤسسه به مسعود جعفری جوزانی معرفی شد. پس از فارغ التحصیلی از این کلاس ها در مجموعهٔ تاریخی در چشم باد نقش یک دختر روستایی شمالی را ایفا کرد.
نیوشا ضیغمی یکی از حامیان جدی صنایع دستی ایران به شمار می رود. او در گفت وگویی که با مدیر کل صادرات ایران داشت بر لزوم معرفی صنایع دستی کشور در بازارهای جهانی تأکید کرد.

نقل قول ها

نیوشا ضیغمی (۱۹۸۰) بازیگر ایرانی.
• «نمی خواهم بگویم لحظه لحظه زندگی ام پر از عشق و خوبی بوده، سختی های خودش را هم داشته است. اما نمی توان از خوشی ها به دلیل وجود برخی سختی ها گذشت.»• «اینکه کسی نعمت مادرشدن را از خودش بگیرد به خودش ظلم کرده است. این جزو طبیعت زندگی هر زنی است. من هم چنین تجربه ای را دوست دارم و هیچ وقت از آن فراری نیستم.»• «هرکسی موفق است را می خواهیم سرکوب کنیم. هرکسی چیزی دارد، می گوییم، چرا ما نداریم و به نوعی عقده گشایی می کنیم. هرکسی هرچیزی هست و هر جایگاهی دارد مطمئنا برای رسیدن به آن تلاش کرده است.»• «اینستاگرام شبکه اجتماعی جالبی است چرا که ما بدون هیچ واسطه و فیلتری با مخاطبانمان در ارتباط هستیم. حتی می توان گفت مکانی برای یک جامعه شناسی است چون از هر قشری و هر شهری مخاطب داریم و حرف هایشان را می شنویم.»• «می بینم نصف سختی ای که ما کشیدیم را نسل امروز نمی کشد. قطعا سختی های ما نسبت به نسل قبل از ما خیلی کمتر بود ولی در حال حاضر برخی هستند که می خواهند در خانه بنشینند و جایگاه های بالا را دو دستی تقدیمشان کنند. این گونه نمی شود و متاسفانه این معضل نسل جوان جامعه ماست. می خواهند بدون هیچ تلاشی به همه چیز برسند و این امری محال است. ما با هرکسی پولدار، زیبا و موفق است بد هستیم، چرا؟!»• «لزومی ندارد بدون اینکه نظری از ما بخواهند اظهارنظر کنیم.»• «درس اول بازیگری را این می دانم که موظف هستم به مخاطبانم جواب بدهم با هر سلیقه، نژاد، مذهب و هر کشوری اما گاهی به جایی می رسید که از حد و توانتان خارج است.»• «متاسفانه جامعه ما به جایی رسیده که همیشه در انتظار یک اتفاق است که همه چیز برایش خوب شود. در صورتی که این خودمان هستیم که اتفاق خوب را رقم می زنیم. در تمام جوامع بشری آدم ها خودشان حقشان را می گیرند. تا زمانی که بنشینیم که حقمان را بدهند، هیچ کس برایمان چنین کاری نمی کند. »• «نمی گویم در جامعه ما مشکلات وجود ندارد ولی یقینا دلیل حدود 50 درصد از مشکلات ما به خودمان و رفتارمان بر می گردد.»


کلمات دیگر: