کلمه جو
صفحه اصلی

نعیمه اشراقی

دانشنامه عمومی

نعیمه اشراقی (زاده ۱۳۴۴)، از اصلاح طلبان ایران است که پیش از انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری به عنوان یکی از نوه های سید روح الله خمینی مواضع سیاسی اش بازتاب زیاد یافت. پیشهٔ او مربوط به مهندسی شیمی است.
نعیمه اشراقی در فیس بوک
نعیمه اشراقی سومین فرزند شهاب الدین اشراقی و صدیقه خمینی و هفتمین نوه سید روح الله خمینی است. او مهندس پتروشیمی و کارشناس ارشد صنایع از دانشگاه امیرکبیر، معاون مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات مهندسی نفت کیش است. همسر او سید محمدحسن طاهری فرزند جلال الدین طاهری اصفهانی است.
نعیمه اشراقی عکس های دخترش را که در یک مسابقه دانشجویی در کانادا جایزه دریافت می کرد در فیس بوک خود با دستکاری در لباس دخترش و محجبه تر کردن او منتشر کرد. نعیما طاهری دختر نعیمه اشراقی که در دانشگاه مک مستر کانادا دانشجو است در مسابقه استانی ایالت انتاریو برای پروژه "پلی دیل - یک مدل جدید بیزنس روزانه" به همراه چند دانشجوی دیگر جایزه ای دریافت کرد. در مراسم اعطای جایزه نعیما طاهری با روسری و لگ زنانه ظاهر شد که مادرش در عکس فیسبوک لگ زنانه را به طرز ناشیانه ای با یک دامن جایگزین کرد. این کار باعث واکنش برخی کاربران فیس بوک شد.

نقل قول ها

نعیمه اشراقی (۱۹۶۵، تهران) مهندس پتروشیمی و سیاست مدار اصلاح طلب ایرانی است؛ نوه سید روح الله خمینی.
• «نگاهم فارغ از جنسیت است. باید بر اساس توانایی های آدم ها بین آنها تمایز قایل شویم اما اگر می بینیم به زنان توجه ویژه می شود علتش این است که زنان هنوز به حقوقشان نرسیده اند و هنوز راه در پیش دارند. فمینیسم نگاه متعصبانه دارد و این درست نیست چون همه مسایل را باید با آگاهی و عدالت نگاه کرد. افراط در هیچ کاری پسندیده نیست. من میانه رو هستم و فکر می کنم افراط شاید، در مبارزه و تخریب و انقلاب جواب دهد اما در ساختن و اصلاح جواب نمی دهد. نگاه فمینیستی نگاه افراطی است و نگاه افراطی یک جایی محکوم و وانهاده می شود.»• «من فکر می کنم زنان باید برای استیفای حقوقشان هم تلاش کنند و هم از کشیده شدن به انحرافات اجتناب ورزند! زنان جامعه ما، خواهان آزادی و رسیدن به پایگاه و حقوق خود هستند، از این رو بسیار دسیسه ها و شید و کیدهای انحرافی از این عطش مفرط می توانند سوءاستفاده کرده و ایشان را به حاشیه های وقت گیر یا مضر و بدفرجام بکشانند! مثلاً اکنون با دسیسه های بسیار نگران کننده تحت عنوان مکتب ها و محافلی با عنوان های عرفان و درمان و انرژی و درمان های روحی و روانی با عنوان های معنوی با توجه به حساسیت های عاطفی زنان، ایشان را از کارهای اساسی و مؤثر به آن محافل مشغول و به این وسیله معطل و منحرف می کنند! اگر می بینیم زنان در غرب تا اندازه ای به طور چشمگیر، به حقوقشان رسیده اند برای این است که تلاش زیادی در این راه انجام داده اند و این تلاش ها در غرب از سده نوزدهم آغاز شده است. در ایران هم برخی چالش ها وجود دارد که زنان برای برداشتن این موانع تلاش می کنند..»


کلمات دیگر: