چمران ممکن است به یکی از موارد زیر اشاره بدارد:
مصطفی چمران متولد شهر ساوه که در ورودی اصلی شهر مجسمه ای از وی قرار گرفته است.از اعضای برجسته نهضت آزادی ایران معاون نخست وزیر در امور انقلاب دولت موقت، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، نماینده روح الله خمینی در شورای عالی دفاع و از فرماندهان جنگ های نامنظم بود که در جبهه جنگ ایران و عراق کشته شد.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران است.او برادر کوچکتر
مصطفی چمران است.
چمران در نام مکانهای زیر به کار رفته:
wiki: شهرستان ماهشهر قرار گرفته است، اولین ساکنین جراحی (چمران) طایفه قنواتی بودند جمعیت این طایفه در سال ۱۳۳۶ش بالغ بر دویست خانوار بود که در کنار رودخانه جراحی به کشاورزی و دامداری مشغول بودند.منبع (محسن ستارمنش، «جغرافیای عشایری منطقه خوزستان»، ج۱، ص۲۰، نامه ماهانه ژاندارمری، سال ۱۰، ش ۲ (فروردین ۱۳۳۷)نویسنده مقاله:مصطفی غبیشاوی (خالدی) فرزند جاسم.مجتمع ورزشی چمران میدان امام - ایستگاه ممکو میدان ورودی شهرک چمران شهرک چمران - خیابان امام خمینی
شهر چمران در بیست و پنج کیلومتری شهر ماهشهر و در کنار رودخانه جراحی قرار گرفته است. از بخش های مهم این شهر می توان به کوی عمار (تنیده)، کوی یاسر (ماستیک) هزار واحدی و کمپ خیام اشاره کرد و شهرک بعثت نیز در ۴ کیلومتری و در نزدیکی آن قرار دارد. از مناطق دیدنی این شهرک می توان به پارک ارم اشاره کرد که دارای فضاهای سیاحتی زیادی از جمله دریاچه، اماکن قایقرانی، فضای مخصوص بازی برای کودکان و فضای سبز مناسب می باشد.
مجتمع ورزشی چمران
میدان امام - ایستگاه ممکو
چمران (ساوه). مختصات: ۳۵°۱۰′۵۳″ شمالی ۴۹°۵۵′۳۸″ شرقی / ۳۵٫۱۸۱۳۹°شمالی ۴۹٫۹۲۷۲۲°شرقی / 35.18139; 49.92722
چمران روستایی است از توابع بخش نوبران شهرستان ساوه در استان مرکزی ایران.
این روستا در دهستان آق کهریز قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۳۷۳ نفر (۱۲۱ خانوار) است. اهالی این روستا به زبان ترکی تکلم میکنند و شیعه مذهب اند.
چمران (شهر). چَمران شهری است در استان خوزستان. این شهر در بخش مرکزی شهرستان ماهشهر قرار گرفته است، اولین ساکنین جراحی(چمران) طایفه بنی خالد بودند جمعیت این طایفه در سال 1336ش بالغ بر دویست خانوار بود که در کنار رودخانه جراحی به کشاورزی و دامداری مشغول بودند.منبع( محسن ستارمنش، «جغرافیای عشایری منطقه خوزستان»، ج۱، ص۲۰، نامه ماهانه ژاندارمری، سال ۱۰، ش ۲ (فروردین ۱۳۳۷)نویسنده مقاله:مصطفی غبیشاوی(خالدی) فرزند جاسم .