کلمه جو
صفحه اصلی

قره قوچ

فرهنگ فارسی

دهی جزئ دهستان اجارود بخش گرمی شهرستان اردبیل . واقع در ۸ هزار گزی باختر گرمی و در مسیر شوسه گرمی بیله سوار و موقع جغرافیایی آن جلگه و گرمسیر است .

لغت نامه دهخدا

قره قوچ . [ ق َ رَ ] (اِخ ) دهی جزء دهستان اجارود بخش گرمی شهرستان اردبیل واقع در 8 هزارگزی باختر گرمی و در مسیر شوسه ٔ گرمی به بیله سوار. موقع جغرافیایی آن جلگه و گرمسیر است . سکنه ٔ آن 107 تن . آب آن از چشمه و محصول آن غلات ، حبوبات . شغل اهالی زراعت و گله داری است . راه مالرو دارد. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4).


قره قوچ . [ ق َ رَ ] (اِخ ) دهی جزء دهستان منجوان بخش خداآفرین شهرستان تبریز واقع در 24 هزارگزی جنوب باختری خداآفرین و 29 هزارگزی شوسه ٔ اهر به کلیبر. موقع جغرافیایی آن کوهستانی و گرمسیر مالاریایی است . سکنه ٔ آن 20 تن . آب آن از چشمه و محصول آن غلات . شغل اهالی زراعت و گله داری است . راه مالرو دارد. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4).


قره قوچ. [ ق َ رَ ] ( اِخ ) دهی جزء دهستان منجوان بخش خداآفرین شهرستان تبریز واقع در 24 هزارگزی جنوب باختری خداآفرین و 29 هزارگزی شوسه اهر به کلیبر. موقع جغرافیایی آن کوهستانی و گرمسیر مالاریایی است. سکنه آن 20 تن. آب آن از چشمه و محصول آن غلات. شغل اهالی زراعت و گله داری است. راه مالرو دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

قره قوچ. [ ق َ رَ ] ( اِخ ) دهی جزء دهستان اجارود بخش گرمی شهرستان اردبیل واقع در 8 هزارگزی باختر گرمی و در مسیر شوسه گرمی به بیله سوار. موقع جغرافیایی آن جلگه و گرمسیر است. سکنه آن 107 تن. آب آن از چشمه و محصول آن غلات ، حبوبات. شغل اهالی زراعت و گله داری است. راه مالرو دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

دانشنامه عمومی

۳۹°۰۰′۰۰″ شمالی ۴۶°۴۳′۴۳″ شرقی / ۳۹٫۰۰۰۰۰°شمالی ۴۶٫۷۲۸۶۱°شرقی / 39.00000; 46.72861
«سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۸۵، جمعیت تا سطح آبادی ها بر حسب سواد». مرکز آمار ایران. ۱۳۸۵. بایگانی شده از اصلی در ۱۵ نوامبر ۲۰۱۲.
قره قوچ (Qareh Quch) یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان منجوان شرقی شهرستان خداآفرین واقع شده است. قره قوچ به زبان آذری یا آذربایجانی به معنای قوچ سیاه است. این روستا از جوب به کوه عسگرهای مشرف می باشد . قره قوچ خاک حاصلخیزی دارد. افزون بر این، قره قوچ دارای چشمه های آب نیز هست که معروفترین آن ها چشمه های قره قوچ سوئی و حتم بیلاغی هستند.
جمعیت از۲۰ سکنه در سال ۱۳۲۸ به ۱۶ خانواده با ۶۶ سکنه در ۱۳۸۵ رسید. این رشد، در مقایسه با تنزل جمعیّت در روستاهای دیگر منطقه ارسباران در همین بازه زمانی (برای مثال مورد عباس آباد را ببینید) قابل تامل است.
یک آمارگیری اخیر جمعیت را ۲۲ خانوار با ۶۹ سکنه (آمار قره قوچ علیا و سفلی جمع زده شده است) اعلام کرده است..


کلمات دیگر: