کلمه جو
صفحه اصلی

شبکه پلی استیشن

دانشنامه عمومی

شبکه پلی استیشن (به انگلیسی: PlayStation®Network) که اغلب به صورت مخفف PSN یا پی اِس اِن بکار برده می شود، یک سرویس سرگرمی رسانه های دیجیتالی است که توسط سونی اینتراکتیو انترتینمنت ایجاد شد. این سرویس که از سال ۲۰۰۶ مشغول به کار است در ابتدا انحصارا برای پلی استیشن بود، اما بعدها پوشش تلفن های هوشمند، تبلت ها، پخش کننده های بلو-ری و تلویزیون ا هم به آن اضافه شد. تا ماه آوریل ۲۰۱۶ این سرویس شامل ۱۱۰ میلیون کاربر می شد که ۷۰ میلیون آن ها به شکل ماهانه فعال بودند.
لیست دوستان. امکان اضافه کردن ۱۰۰ دوست برای پلی استیشن ۳ و دو هزار دوست برای پلی استیشن ۴ و پلی استیشن ویتا.
ارسال و دریافت پیام.
آنلاین بازی کردن.
پخش زنده از پلی استیشن - مشاهده ویدئوهای بازی های منتشر شده.
مرکز کنترل والدین. اعمال محدودیت برای کودکان در رده های سنتی متفاوت.
بازی از راه دور، مثلاً با گوشی های هوشمند Xperia.
به اشتراک گذاشتن بازی با یک دوست دیگر حتی اگر یک نسخه از بازی را نداشته باشد.
سیستم امتیازدهی درون بازی.
در ۱۹ آوریل ۲۰۱۱، در پی حمله های هکرها به این شبکه و به سرقت رفتن اطلاعات حساب های اعتباری کاربران، این شبکه به مدت چند هفته از کار افتاد. در زمان این حمله، این شبکه ۱۳۰ سرور فعال، ۵۰ برنامه نرم افزاری و ۷۷ میلیون کاربر نام نویسی شده داشت.
نام نویسی کاربران رایگان است. در هنگام نام نویسی، امکان بازکردن دو نوع حساب کاربری وجود دارد: حساب اصلی و حساب فرعی. حساب اصلی یک حساب استاندارد برای استفاده از شبکه پلی استیشن است. این نوع حساب امکان دسترسی به همه امکانات و تنظیمات شامل کنترل والدین را دارد. حساب فرعی، حسابی است که همه افراد (معمولاً کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال) می توانند از آن استفاده کنند. حساب فرعی را می توان با دارنده حساب اصلی مرتبط با آن دیده و مانیتورینگ نمود. حساب فرعی این امکان را دارد که زمانی که به ۱۸ سال رسید، درخواست تبدیل حساب کاربری خود به اصلی را بدهد.
آی دی (ID) هر کاربر در واقع نام کاربری اون در شبکه پلی استیشن حساب می شود. این آی دی باید بین ۳ تا ۱۶ کاراکتر بوده و می تواند شامل حروف، و اعداد باشد. این نام کاربری باید کاملاً بی همتا باشد و امکان تغییر آن وجود ندارد.


کلمات دیگر: