رودی است به کانادا که وارد دریاچه ( سن کار ) میشود و در میان دریاچه های ( هورون ) و ( اریه ) واقع است و لندن را مشروب سازد و در گذشته در زمان تسلط فرانسویها بر کانادا ( ترانش ) و ( ترانشه ) نامیده میشد .
تایمز
فرهنگ فارسی
رودی است به کانادا که وارد دریاچه ( سن کار ) میشود و در میان دریاچه های ( هورون ) و ( اریه ) واقع است و لندن را مشروب سازد و در گذشته در زمان تسلط فرانسویها بر کانادا ( ترانش ) و ( ترانشه ) نامیده میشد .
لغت نامه دهخدا
تایمز. ( اِخ ) شط ساحلی «کُنِّکتیکوت » در ایالات متحده امریکا که وارد اقیانوس اطلس شود و «کینه بانگ » و «شِتوکِت » و «یانتیو» را مشروب سازد و 250هزار گز طول دارد.
تایمز. ( اِخ ) رودی است به کانادا ( اُنتاریو ) که وارد دریاچه «سن کلِر» میشود و در میان دریاچه های «هورون » و «اِریه » واقع است و لندن ( کانادا ) را مشروب سازد و در گذشته ، در زمان تسلط فرانسویها بر کانادا «ترانش » و «ترانشِه » نامیده میشد.
تایمز. (اِخ ) تامیز. تامیسه . شطی است در بریتانیای کبیر که از «کوستولد هیلز» سرچشمه گیرد و بدریای شمال وارد شود. این شط که بزرگترین و اصلی ترین رودهای انگلستان است ، قابل کشتیرانی است و در میان چمن زارهای زیبای «اکسفورد» ، «آبینگدون » ، «هنله » ، «مارلو» ، «ویندسور» ، «اِیتون » ، «هامپتون » ، «کینگستون » مارپیچ زده در «ته دینگتون » به دریا میرسد. این شط «ریچموند» و «لندن » را مشروب سازد و در گذشته قابل عبور و مرور کشتی های بزرگ بود و در مصب آن خلیج طویل و عریضی وجود داشت که بطور خارق العاده پرجنب و جوش بود. لندن نیز در آن هنگام یکی از بنادر پرآمدورفت جهان محسوب میشد. شعبه های اصلی رود تایمز عبارتند از: «ایزیس » ، «کِنِت » و «وی » که بوسیله ٔ کانالهای شمال غربی و جنوب غربی بهم می پیوندند و طول رود تایمز در حدود 336 هزار گز است .
تایمز. (اِخ ) شط ساحلی «کُنِّکتیکوت » در ایالات متحده ٔ امریکا که وارد اقیانوس اطلس شود و «کینه بانگ » و «شِتوکِت » و «یانتیو» را مشروب سازد و 250هزار گز طول دارد.
تایمز. (اِخ ) رودی است به کانادا (اُنتاریو) که وارد دریاچه ٔ «سن کلِر» میشود و در میان دریاچه های «هورون » و «اِریه » واقع است و لندن (کانادا) را مشروب سازد و در گذشته ، در زمان تسلط فرانسویها بر کانادا «ترانش » و «ترانشِه » نامیده میشد.
دانشنامه عمومی
دانشنامه آزاد فارسی
قدیم ترین روزنامۀ بریتانیا. در ۱۷۸۵، جان والتر آن را با عنوان دیلی یونیورسال رجیستر منتشر کرد. در ۱۷۸۸، نام آن بهتایمز تغییر یافت. در ۱۹۸۱، شرکت نیوز اینترنشنال روزنامۀ تایمز و هفته نامۀ ساندی تایمز را خرید. این نشریۀ عمدتاً سیاسی شهرت و اعتبار خاصی در میان سیاستمداران جهان و انگلستان دارد. ۴۴ درصد خوانندگان این نشریه سیاستمداران، نخبگان، متخصصان و مدیران وزارتی اند. همچنین ۵۹ درصد از نمایندگان پارلمان انگلستان از خوانندگان مستمر این روزنامه اند و به همین سبب، این روزنامه بخش خاصی را به گزارش های مربوط به مجلس عوام و اعیان انگلستان اختصاص داده است. تایمز به جناح راست گرایش دارد و از حزب محافظه کار انگلستان حمایت می کند. شمارگان آن، در نوامبر ۲۰۰۴، حدود ۶۸۲هزار نسخه بوده است.