کلمه جو
صفحه اصلی

خواجه بلاغ

فرهنگ فارسی

دهی است از بخش نمین شهرستان اردبیل . آب آن از چشمه و محصول آن غلات و حبوبات و شغل اهالی زراعت و گله داری و راه مالروست .

لغت نامه دهخدا

خواجه بلاغ. [ خوا / خا ج َ / ج ِ ب ُ ] ( اِخ ) دهی است از بخش نمین شهرستان اردبیل. با 619 تن سکنه. آب آن از چشمه ومحصول آن غلات و حبوبات و شغل اهالی زراعت و گله داری و راه مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

دانشنامه عمومی

خواجه بلاغی یکی از روستاهای تابع استان اردبیل به مرکزیت اردبیل است که در پنجاه کیلومتری شمال شرق اردبیل در مرز کشور جمهوری آذربایجان واقع است. بیش از صد و پنجاه خانوار با جمعیتی حدود ششصد نفر جمعیت این روستا را تشکیل می دهند.
بافت جمعیتی این روستا از تعدادی طایفه تشکیل شده است. از جمله طوائف آن می توان طائفه های بزرگ عباسی، جعفربیگلو، جولان بیگلو، عابدینلو، قاسم لو، امین بگلو،حمزه بگلو،جبرئیل لو ،قهرمانلو و مجید لو را نام برد. روستای خواجه بلاغ ازروستاهای بزرگ منطقه ویلکیج است که دراوایل قاجاریه ازادغام چندین روستای کوچک قدیمی مثل عربشاهلو و شفعی کندلو و کافتول لو به وجود آمده است.

پیشنهاد کاربران

درباراگراف اول درج شده : درمرزکشورمغولستان که اشتباه فاحش است چون مابا مغولستان مرزمشترک نداریم . بلکه باجمهوری آذربایجان همسایه ایم . همچنین درسطردوم همان بند آمده :بیش از150خانوار. که درسته اماروستای 150خانواری چطورمیتونهششصدمیلیون نفرجمعییت داشته باشه؟دربندچهارماسامی طوایف عبارتنداز:اکبری - آل بابالو ( علی بابالو ) - جعفربیگلو - جبر ییل لو - حمزه بیگلو - شجاعی ( جوجانلو ) - عابدینلو - قاسملو - قهرمانلو - کفتاووللو - مجیدلو. دربندبعدی تعداددانشجویان30 - 40نفرمیباشدکه خیلی زیادتر نوشته شده ومدیرمحترم دبستان مقدس آقای نوری
ودهیارروستاجناب آقای جعفری هستندکه هردونیروی بومی همانجامیباشندودرادامه لازم به ذکراست که محدوده این روستانفت خیز که هیج بلکه آبخیز هم نمیباشدودرآخربایدگفت که باارمنستان ارتباطی ندارد. خواهشمندیم مواردیادشده اصلاح شود.

روستای خواجه بلاغ در شمال شرق اردبیل و اقع نیست بلکه در شمال و مایل به طرف غرب آن واقع شدهاست.


کلمات دیگر: