کلمه جو
صفحه اصلی

حبیب الله فیروزابادی

دانشنامه عمومی

حبیب الله فیروزآبادی. حبیب الله فیروزآبادی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در تهران گذراند و لیسانس و فوق لیسانس را از دانشگاه شیراز دریافت کرد و دکترای شیمی را در پنسیلوانیا آمریکا اخذ نمودند.
۴ دانشمند ایران جزو دانشمندان برتر جهان
همه ۱۲۰ مرد علمی کشور+ جدول
اسامی برگزیدگان هشت دوره همایش چهره های ماندگار
برگزیده جایزه علامه طباطبایی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان
دکتر فیروزآبادی استاد و محقق برجسته دانشگاه شیراز، محقق و شیمیدان برجسته کشوری منتخب انجمن شیمی ایران، برنده جایزه اول خوارزمی، جایزه افضلی پور، بنیان گذار دانشگاه کرمان، برنده جایزه سازمان کنفرانس اسلامی (Comstech)، دانشمند بین المللی ایران(ISI)، عضو دائم فرهنگستان علوم کشورهای در حال توسعه (TWAS)، از بنیان گذاران دانشگاه کرمان، بنیانگذار اولین انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه شیراز، چهار دوره ریاست انجمن شیمی ایران، ادیتور مجله معتبر بین المللی انجمن شیمی ایران برای مدت بیش از هفت سال، انتشار صدها مقاله در مجلات و مجموعه کتاب های بین المللی را در کارنامه خود دارد. دکتر حبیب فیروزآبادی در فهرست ۱۰۰ دانشمند برتر دنیا قرار دارد.

نقل قول ها

حبیب الله فیروزآبادی. حبیب الله فیروزآبادی (۳۰ آوریل ۱۹۴۳، تهران) شیمی دان ایرانی است.
• «داشتن ماشین به چه بهایی؟ به بهای نداشتن آب و هوای سالم!.»• «هیچ صنعت و تجارتی در کشور را نمی توان سراغ داشت که عملاً بتواند با صنایع بزرگ و سنگین دنیا رقابت کند هرگاه صنایع بزرگ ما مانند فولاد عملاً توانست با صنعت بولر رقابت کند، می توانیم ادعا کنیم ما هم صاحب اقتدار هستیم.»• «یک فکر جدید و ایده ای نو برای رفتار اجتماعی و یک سیاست جدید بنیان بگذاریم و از دولتمردان بخواهیم در این جهت حرکت کنند تا مملکت به اعتلای خودش برسد.»• «نفت خام گنجینه ارزشمندی است که ما آن را براحتی تقدیم جوامع غربی می کنیم و آنان با تولید فرآورده های مختلف صنعتی نفت خودمان را با چند برابر قیمت به خودمان به فروش می رسانند.»• «دانشجویان متفکر ما گنجینه های ارزشمندی حساب می آیند که ما غافل از آن هستیم. ما این گنجینه را داریم، اما نمی دانیم با آنچه کار و چطور از آن استفاده کنیم در نتیجه با ندانم کاری های خودمان این ثروت را از بین می بریم و جلوی رشد استعدادهای آنان را می گیریم.»• «این علم رشته ای است که در تمام شئون زندگی انسان های کره زمین به نحوی مورد استفاده قرار می گیرد که اگر به آن توجه زیادی شود، می توان با مدیریت صحیح تولید ثروت کرد. در ضمن ارزش افزوده آن نیز بسیار نامحدود است.»• «دنیا بدون علم شیمی معنا ندارد، چون بدون داشتن این علم، ناتوان از درک بسیاری از مسائل و روابط حیاتی محیط پیرامون خود خواهیم بود. این علم در همه زمینه ها کاربرد دارد. همه وسایل دور و اطرافمان مانند مواد غذایی، شیمیایی، پوشیدنی، دارویی و ترکیبات آن مانند عطرها و رنگ ها یا تجهیزات عمومی که استفاده می کنیم همه مرتبط با علم شیمی است و در هیچ جای دنیا نمی توانیم بدون دخالت این علم به زندگی خود ادامه دهیم..»• «اگر ما بتوانیم با یک عزم و جزم ملی از تجربه های افراد کارآزموده و متخصص بدون هیچ سیاه و سفیدکردن روابط میان فردی استفاده کنیم شاید بتوان امیدوار بود در آینده ای نزدیک شاهد شکوفایی و درخشندگی ایران برای نسل آینده باشیم.»مصاحبه با روزنامهٔ ؛ چاپ ۴ اوت ۲۰۱۳ / ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ -> جام جم


کلمات دیگر: