صفوی (منسوب به صفویان) می تواند به موارد زیر اشاره داشته باشد:
سید یحیی رحیم صفوی، فرمانده سابق سپاه پاسداران
کورش صفوی، استاد زبان شناسی دانشگاه علامه طباطبایی
سید مجتبی نواب صفوی، رهبر فدائیان اسلام
حسام نواب صفوی، بازیگر
بهنام صفوی، خواننده پاپ
سید محسن صفوی از فرماندهان ایرانی جنگ ایران و عراق
wiki: محمود افغان و جانشینش اشرف افغان، بجز طهماسب میرزا پسر شاه سلطان حسین، نواده پسری از خاندان صفوی در ایران باقی نماند . طهماسب میرزا نزد فتحعلی خان قاجار، جد قاجاریان که در استرآباد عملاً حکومت مستقلی داشت، پناه جست. پس از مدتی فتحعلی خان برای سرنگونی ملک محمود کیانی، از سلسله ملوک نیمروز، که در خراسان علم استقلال افراشته بود، به مشهد لشکرکشید و نادر نیز با قشون خود به خدمت آن ها درآمد. در محاصره مشهد، فتحعلی خان به دستور نادر کشته شد. پس از آن طهماسب میرزا به یاری نادر اصفهان را از دست افغان ها خارج کرد و به نام شاه طهماسب دوم به تخت سلطنت نشست. در سال ۱۷۲۹ نادر طهماسب را از سلطنت خلع کرد و پسر خردسالش شاه عباس سوم را به تخت نشانید. نادر در سال ۱۷۳۶ میلادی شاه عباس سوم را هم برکنار کرد و او و پدرش را کشت خود با نام نادر شاه تاجگذاری نمود. به این ترتیب نسل پسری صفویه در ایران منقطع شد.
از دوران شاه اسماعیل صفوی ارتباط نزدیکی میان دو سلسله صفوی و خاندان خلیفه سلطانی که از نوادگان سلسله مرعشیان مازندارن بودند، وجود داشت. از این خاندان سلطان العلماء آملی برای سالیان متمادی وزیر اعظم شاه عباس، شاه صفی و شاه عباس دوم بود. خلیفه سلطان داماد شاه عباس اول و فرزندان او نوه های دختری شاه عباس بودند. در نسل های بعدی ازدواج های متعددی میان خاندان صفوی و فامیل خلیفه سلطانی صورت گرفت. در زمان انقراض صفویه نسل خلیفه سلطان در ایران بسیار بودند و خود را جانشین شاهان صفوی می شمردند. از آن جمله میرزا سید محمد مرعشی، نوه دختری شاه سلیمان اول، که پس از عزل شاهرخ شاه افشار در صفر ۱۱۶۳ قمری در مشهد با نام شاه سلیمان دوم تاج گذاری کرد. اما چندماه بیشتر سلطنت نکرد و در ربیع الثانی همان سال توسط سردارانش عزل شد. کمتر از ۴ ماه بعد، در ۲۵ رجب ۱۱۶۳ ه.ق اتحادی سه گانه از سرداران (علیمردان خان بختیاری، ابوالفتح خان بختیاری و کریم خان زند) یکی دیگر از اعضای خاندان خلیفه سلطان را به نام اسماعیل سوم در اصفهان به تخت نشاندند.
در دوران قاجار، نوادگان صفوی از تبار خلیفه سلطان در اصفهان و نواحی اطراف آن، از جمله میمه، جرقویه و نائین زندگی می کردند. تا به امروز نیز بسیاری از اعضای این خاندان با نام های شاه زاده صفوی، نواب صفوی، نواب صفا، صفوی نژاد، خلیفه سلطانی، مرعشی صفوی، صفوی سهی و … در شهرهای مختلف ایران و سایر نقاط دنیا زندگی می کنند.