کلمه جو
صفحه اصلی

انجمن شاعران مرده

دانشنامه عمومی

انجمن شاعران مرده (به انگلیسی: Dead Poets Society) فیلمی است به کارگردانی پیتر ویر و بازی رابین ویلیامز است که در سال ۱۹۸۹ منتشر شد. این فیلم ۱۲۸ دقیقه است. فیلم نامه این فیلم نوشته تام شولمن بر اساس رمان انجمن شاعران مرده است که توسط ن. ه کلاین بام نوشته شده است، فیلم انجمن شاعران مرده زودتر از رمان آن به نمایش درآمد.
۲ ژوئن ۱۹۸۹ (۱۹۸۹-06-۰۲)
نیل، تاد، ناکس، چارلی، ریچارد، استیون و جرارد دانش آموزان سال اول کالج ولتن هستند. نیل و تاد تحت نظارت شدید خانواده شان هستند که اصرار دارند پسرانشان دکتر و وکیل شوند، اما تاد می خواهد نویسنده شود.در شروع سال تحصیلی جدید استاد ادبیات انگلیسی عوض می شود و فردی به نام جان کیتینگ جایگزین معلم قبلی می شود. روش تدریس کیتینگ با آنچه دانش آموزان پیش تر به آن عادت داشتند، کاملاً متفاوت است. او دیدگاهی نو نسبت به ادبیات دارد و از دانش آموزانش نیز می خواهد با نگاهی تازه به چیزها نگاه کنند و...
این فیلم برندهٔ جایزه اسکار بهترین فیلم نامهٔ سال ۱۹۸۹ (نوشتهٔ تام شولمن) و نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای رابین ویلیامز)، بهترین کارگردانی برای پیتر ویر و جایزه اسکار بهترین فیلم سال شد.
انجمن شاعران مرده،حمید خادمی انتشارات کتاب پنجرهISBN 978-964-6358-01-0.

نقل قول ها

انجمن شاعران مرده فیلمی است به کارگردانی پیتر ویر که در سال ۱۹۸۹ منتشر شد. فیلم داستان جان کیتینگ استاد زبان انگلیسی را روایت می کند که دانشجویانش در آکادمی والتون را علاقه مند شعر کرده و به آنها آموزش داد زندگیشان را تغییر دهند.
• «کارپه دیم، دم را غنیمت شمارید، زندگی تان را خارق العاده کنید.»...• «صرف نظر از آنچه دیگران به شما می گویند، واژگان و اندیشه ها قدرت تغییر جهان را دارند.»• «وقتی کتابی را می خوانید تنها نظر نویسنده را مدنظر قرار ندهید. کمی فکر کنید و ببینید نظر خودتان در مورد آن موضوع چیست؟»• «زمانی برای شجاعت و زمانی برای احتیاط هست و عاقل کسی است که زمان هر کدام را تشخیص دهد.»• «من روی میز ایستادم تا به خودم یادآوری کنم، ما باید بی وقفه خود را واداریم تا به چیزها با دیدی متفاوت از جهان بنگریم، جهان از این بالا متفاوت به نظر می رسد.»• «معضل نادیده گرفتن همان اعتقادات و بینش هاست که والدینمان،سنت ها و عصر نو بر ما تحمیل می کنند. چطور می توانیم مثل والت ویتمن به طبیعت راستین مان مجال سخن گفتن بدهیم؟ چطور می توانیم خودمان را از تنگ نظری ها، عادت ها و تاثیرپذیری ها مبری کنیم؟ جوان های من پاسخ این است:ما باید بی وقفه در تلاش یافتن دیدگاهی نو باشیم.»


کلمات دیگر: