کلمه جو
صفحه اصلی

دانشگاه پیام نور

دانشنامه عمومی

مختصات: ۳۵°۴۸′۳″ شمالی ۵۱°۳۰′۹″ شرقی / ۳۵٫۸۰۰۸۳°شمالی ۵۱٫۵۰۲۵۰°شرقی / 35.80083; 51.50250
میرمحمود ساعی (۱۳۶۶–۱۳۶۷)
نصرت الله ضرغام (۱۳۶۷–۱۳۶۸)
حسن ظهور (۱۳۶۸–۱۳۷۴)
حسین صادقی شجاع (۱۳۷۴–۱۳۷۶)
حسن ظهور (۱۳۷۶–۱۳۸۴)
علیرضا علی احمدی (۱۳۸۴–۱۳۸۷)
سید محمد حسینی (۱۳۸۷–۱۳۸۸)
حسن زیاری (۱۳۸۸–۱۳۹۲)
ابوالفضل فراهانی (۱۳۹۲–۱۳۹۳)
محمدعلی سرلک (۱۳۹۳–۱۳۹۴)
علی اصغر رستمی ابوسعیدی (۱۳۹۴–۱۳۹۶)
محمد رضا زمانی (۱۳۹۶-اکنون)
دانشگاه پیام نور یکی از دانشگاه های ایران است که در مهرماه سال ۱۳۶۷ تأسیس شد.این دانشگاه براساس روش آموزش از راه دور و نیمه حضوری تأسیس شده است.از نظر ساختاری دانشگاه پیام نور دارای یک سازمان مرکزی و در سراسر کشور است. این دانشگاه دامنهٔ وسیعی از رشته های مختلف را به طور متفاوت ارائه می دهند.شیوه آموزشی این دانشگاه، آموزش باز و از راه دور است.
تحولات دانشگاه پیام نور را می توان به چهار دوره تقسیم بندی کرد.
دانشگاه پیام نور براساس تصمیمات جلسات ۹۴ مورخ ۲۷ آبان ۱۳۶۵ و ۹۷ مورخ ۲۵ آذر ۱۳۶۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی عملاً با پذیرش اولین گروه دانشجو در مهرماه ۱۳۶۷ تأسیس شد. این دانشگاه پس از تأسیس، با پذیرش اولین گروه دانشجویی خود در ۵ رشتهٔ تحصیلی و در ۲۸ مرکز باقی مانده از دانشگاه ابوریحان بیرونی و دانشگاه آزاد ایران از مهرماه سال تحصیلی ۶۸–۱۳۶۷ فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد. در این دوره اکثر دانشجوهای جذب شده کارمندان دولت و افراد شاغل بودند. کلاس های دانشگاه فقط روزهای پنج شنبه و جمعه تشکیل می شد.

دانشنامه آزاد فارسی

دانشگاهی به منظور آموزش نیمه حضوری و از راه دور. در ۱۳۶۷ش، و به منظور فراهم آوردن امکان ادامه تحصیل داوطلبان شاغل یا خانه دار با استقرار دانشجو در محل کار و سکونت خود تأسیس شد. مرکز این دانشگاه در تهران است و بنا بر آمار سال تحصیلی ۱۳۸۰ـ۱۳۸۱، ۲۱۱ شعبه یا واحد آموزشی آن در مراکز استان ها و در شهرستان های کشور دایر است. مقاطع تحصیلی این دانشگاه، اکنون، از سطح مقطع کاردانی تا دکتری است. دانشجویان این دانشگاه از طریق آزمون سراسری اختصاصی انتخاب می شوند و، پس از پایان تحصیل، گواهی نامۀ رسمی و مورد تأیید وزارت فرهنگ و آموزش عالی را دریافت می کنند. نیز ← دانشگاه_آزاد


کلمات دیگر: