اطّلاع یا معلومات (به فارسی افغانستان) یا آگاهی رسانی در کوتاه ترین تعریف، «داده های پردازش نشده» است. داده ها (به انگلیسی: data) مواد خام بِالقوه معنی داری هستند که ما آن ها را در راستای شناخت و فهم هر مفهوم مادی یا غیر مادی، به واسطه روش های پژوهشی، و با استفاده از ابزارهای شناختی به دست می آوریم. داده، یک شرح مقدماتی از یک پدیده، اتفاق، فعالیت یا تعاملات است که ثبت شده است، دسته بندی شده و ذخیره شده است؛ اما سازماندهی نشده و برای یک منظور مشخص آماده نشده است. داده ها عناصر اصلی اطلاعات هستند. داده ها در صورتی به اطلاعات، تبدیل می شوند که افراد بخواهند برای درک بیشتر از آن ها استفاده کنند. اطلاعات، داده های خلاصه ای هستند که گروه بندی، ذخیره، پالایش و سازماندهی شده اند تا بتوانند معنی دار شوند. اطلاعات زمانی ارزش پیدا می کنند که برای یک بُعد خاص، یک فرد خاص، یک هدف خاص و در زمان خاص گردآوری و آماده شوند، لذا اطلاعاتی که برای یک مدیر، جنبه اطلاعاتی دارد، برای مدیر دیگر ممکن است اصلاً ارزشی نداشته باشد.
علم
دانش
بدین ترتیب، اطلاعات، آگاهی های به دست آمده از عنصرها و رویدادهای جهان هستی است. به زبان محدود تکنیکی، مجموعه ای از نمادهای زبانی معنی دار و پیوسته دربارهٔ موجودات است. در زبان انگلیسی، اطلاعات از نظمی ساختاری و ذاتی (به انگلیسی: information) خبر می دهد.
از منظر فلسفه، اطّلاعات مفهومی چندشکلی (به انگلیسی: polymorphic) و چندمعنایی (به انگلیسی: polysemantic) است.
wiki: روزنامه اطلاعات قدیمی ترین روزنامه در حال انتشار ایران است. مدیرمسئول روزنامه اطلاعات
سید محمود دعایی است. این روزنامه در ابتدا هنگام ظهر منتشر می شد ولی اکنون هر روز صبح منتشر می شود.
وب گاه رسمی مؤسسهٔ اطلاعات
روزنامهٔ اطلاعات در وب گاه مؤسسه
ساختمان قدیمی مؤسسهٔ اطلاعات، خیابان خیام، ساخته شده در دههٔ ۱۳۱۰ (shahrefarang.com)
عباس مسعودی
روزنامه اطلاعات شامگاه روز یکشنبه ۱۹ تیر ۱۳۰۵ در تهران برای نخستین بار چاپ شد.در رتبه بندی روزنامه های ایران بر پایهٔ عملکردشان در بازهٔ نیمه دوم ۱۳۹۴ توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ اطلاعات با ۷۰٬۹۴ امتیاز، رتبهٔ هفتم را داشت.
نخستین بار در اتاق ساختمانی در خیابان علاالدوله (فردوسی امروز)، دفتری با نام دفتر اطلاعات توسط
عباس مسعودی درست شد که کارش تهیه و تنظیم خبرهای سیاسی و حوادث روز، برای نشریه های گوناگون آن دوران بود.