کلمه جو
صفحه اصلی

بنیامین بهادری

دانشنامه عمومی

وحید بهادری معروف به بنیامین (زادهٔ ۱۸ شهریور ۱۳۶۱ در تهران) آهنگساز، خواننده و ترانه سرا ایرانی است.او پس از انتشار آلبوم های بنیامین ۸۵، ۸۸، ۹۳ و ۹۴ و تک آهنگ های فراوانی سبک جدیدی وارد دنیای موسیقی پاپ کرد که البته این سبک منحصر به خود اوست و توانست مخاطبان زیادی جذب کند. او با حضور خود در فیلم سلام بمبئی توانست رکورد فروش تاریخ سینما را در هم بشکند چرا که محبوبیت زیادی در بین طرفداران موسیقی دارد.
پاپ فارسی
بارانابن سان
بنیامین بهادری (وحید بهادری) خوانندهٔ ایرانی موسیقی پاپ در ۱۸ شهریور ۱۳۶۱ در تهران در محله جیحون در یک خانواده سنتی مسلمان از تبار کلیمی متولد شد. او از کودکی علاقهٔ بسیاری به فراگیری موسیقی داشت. ۱۶ ساله بود که به شعر و موسیقی روی آورد. در ۱۹سالگی به فراگیری گیتار پرداخت و قبل از شروع به کار حرفه ای به ترانه سرایی می پرداخت و سپس به صورت حرفه ای آهنگ سازی را آغاز کرد. در این مدت در چند آهنگ و ترانه با خوانندگان دیگرِ موسیقی پاپ همکاری داشت و یک آلبوم به نام «گلهای رنگین کمان» برای کودکان ساخته و سرانجام با آلبوم ۸۵ خوانندگی را به صورت حرفه ای آغاز کرد. وی تاکنون پنج آلبوم به نام های ۸۵ و ۸۸ ،۹۳، ۹۴ و ماه مهربون (در مورد محرم) عرضه کرده و چندین تک آهنگ نیز ارائه داده است. او تاکنون در چندین کنسرت در ایران و خارج از ایران به اجرای زندهٔ برنامه پرداخته است.
در سال ۱۳۸۹ با نسیم حشمتی (زاده ۵ بهمن ۱۳۶۳ - درگذشته ۲۹ آذر ۱۳۹۲) ازدواج کرد و سپس در ۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۰ صاحب دختری به نام بارانا شد. در ۲۹ آذر ۱۳۹۲ بنیامین بهادری در حال رانندگی در یکی از خروجی های اتوبان همت دچار سانحهٔ تصادفی شد. او در این حادثه همسر خود نسیم حشمتی را از دست داد.بعد از مرگ همسرش، بنیامین به یاد او آهنگی با عنوان «یه خونه» را اجرا کرد و پس از وی در سال ۱۳۹۴ با «شایلی محمودی» همسر دوم خود ازدواج نمود و ازدواجش را به رسانه ها اعلام کرد. و در ۲۷ مهرماه سال ۱۳۹۶ صاحب پسری به نام بن سان شد و در ۱۱ آذر سال ۱۳۹۷ صاحب فرزندی دیگر به نام شایمین شد.

نقل قول ها

بنیامین بهادری (۱۸ شهریور ۱۳۶۱ در تهران) آهنگساز، خواننده و ترانه سرای ایرانی موسیقی پاپ است.
• «من از همان دوران دبستان در فکر خواندن بودم و خاطرم هست که در مدرسه دائم تلاش می کردم که پشت میکروفن بروم و در مراسم صبحگاهی و یا برنامه های دیگر مدرسه، به عنوان خواننده حضور داشته باشم. در عین حال از همان کودکی مجالس روضه خوانی را نیز بسیار دوست داشتم، چون به اعتقاد من بی قید و شرط ترین موقعیت است که مردم به فضایی می پردازند که هیچ کس آنها را با قید و شرط در آن فضا قرار نداده است. من بعدها که به صورت جدی تر به موسیقی فکر کردم، ذائقه شعر نیز داشتم و در همین اثنا بود که با فرید احمدی آشنا شدم و با او به ترانه سرایی نیز پرداختم تا اینکه ماجرا به شکلی شد که برای چند مداح بزرگ که در حال حاضر نیز در مجالس روضه خوانی حضور دارند، کار کردم.»

پیشنهاد کاربران

پسری پر برکت


کلمات دیگر: