بیدشهر
فرهنگ فارسی
لغت نامه دهخدا
بیدشهر. [ ش َ ] (اِخ ) (خره ٔ...) در قدیم بلوکی علیحده بود و اکنون با بلوک جویم ابواحمد یک بلوک شمرده اند از گرمسیرات فارس است . نخلستانها داشت و باغهای مرکبات و انار در جائی که آب جاری دارد بود و اکنون جز چند درخت نخل کهنه باقی نمانده است و این دو بلوک در جانب میانه ٔ جنوب و مشرق شیراز است درازی آن از قریه ٔ چاه تیر تا کلات سیزده فرسنگ و پهنای آن از قصبه ٔ جویم تا قریه سرکاه ده فرسنگ است . شکارآنجا شیر و آهو و بز و پازن و قوچ و میش کوهی است . زراعت عمومی این دو بلوک گندم و جو دیمی است و آبیاری تنباکوی بلوک بیدشهر بیشتر از گاو چاه و تنباکوی بلوک جویم بیشترش از قنات و چشمه است و بلوک جویم مشرق بلوک بیدشهر است و این دو بلوک محدود است از سمت مشرق و جنوب بنواحی لارستان و از جانب مغرب ببلوک خنج و از طرف شمال ببلوک جهرم و قصبه ٔ این دو بلوک بیدشهر و جویم است و در جویم عمارات ویرانه ٔ بسیاری است که دلالت بر آبادانی زیادی دارد و مردمان بزرگ از جویم ابواحمد برخاسته اند و در کتاب مزارات شیراز نوشته شده است . (از فارسنامه ٔ ناصری ). نام یکی از دهستانهای چهارگانه ٔ بخش جویم است که در شهرستان لار واقع است .این دهستان از هفت آبادی تشکیل شده و قراء مهم آن عبارتند از بیدشهر، هود، قلات و کور. جمعیت دهستان در حدود 3200 تن است . (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 7).
بیدشهر. [ ش َ ] (اِخ ) قصبه ٔ مرکز دهستان بیدشهر است که در بخش جویم شهرستان لار واقع است و دارای 1069 تن سکنه است . (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 7).
بیدشهر. [ ش َ ] ( اِخ ) قصبه مرکز دهستان بیدشهر است که در بخش جویم شهرستان لار واقع است و دارای 1069 تن سکنه است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 7 ).
دانشنامه عمومی
بیدشهر محل تلاقی نژادها،فرهنگ ها و زبان ها است.مردم عرب ،فارس ،لر و ترک کنار یکدیگر جامعه ای پدید آورده اند و خود را خودمونی می دانند.زبان مردم اچمی بیدشهری است.
این روستا در دهستان بیدشهر قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۰، جمعیت آن ۴٬۳۷۲ نفر (۱٬۰۴۰ خانوار) بوده است.
بیدشهر مانند سایر روستاهای جنوب دارای آب و هوای گرم و خشک می باشد.به همین دلیل کشاورزی و دامداری در آن رونق چندانی ندارد و اکثر مردم درآمد خود را از طریق سفر به کشورهای عربی خلیج فارس بدست می آورند.