کلمه جو
صفحه اصلی

سیمور پاپرت

دانشنامه عمومی

سیمور پاپرت (۲۹ فوریه ۱۹۲۸ – ۳۱ ژوئیه ۲۰۱۶) یک ریاضیدان، دانشمند علوم رایانه و آموزگار آمریکایی متولد آفریقای جنوبی است. او بیشتر دوران کاریش را به تدریس و تحقیق در دانشگاه ام آی تی پرداخت. او یکی از پیشگامان هوش مصنوعی و جنبش ساخت و سازگرایی در آموزش و پرورش است. او همراه با والی فورزیگ زبان برنامه نویسی لوگو را ابداع کرد.
اصل پاپرت
ساخت گرایی (فلسفه آموزش)
پاپرت به دانشگاه ویت وارترزرند رفت و در سال ۱۹۴۹ مدرک لیسانس فلسفه و در سال ۱۹۵۲ دکترای ریاضیات را از این دانشگاه دریافت کرد. او سپس برای دریافت یک دکترای دیگر در ریاضیات به دانشگاه کمبریج رفت و در ۱۹۵۹ با راهنمایی فرانک اسمیتیز دکترای دیگری دریافت کرد. او در طول دهه ۱۹۵۰ در لندن زندگی می کرد و از چهره های مطرح در حلقه سوسیالیسم انقلابی نشریهٔ سوشیالیست ریویو بود. در دوره تحصیلات دانشگاهی اش، پاپرت یک فعال برجستهٔ مخالف سیاست های رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی بود.
پاپرت محقق در چند جای مختلف از جمله کالج سنت جان در کمبریج، مؤسسه هانری پوانکاره در دانشگاه پاریس، دانشگاه ژنو و آزمایشگاه ملی فیزیک در لندن کار کرد تا این که در سال ۱۹۶۳ به یک دستیار پژوهشی در دانشگاه ام آی تی شد. او این سمت را تا سال ۱۹۶۷ حفظ کرد و بعد به سمت استادی ریاضیات کاربردی منصوب شد و ماروین مینسکی، بنیان گذار آزمایشگاه هوش مصنوعی ام آی تی او را به عنوان یکی از اداره کنندگان این آزمایشگاه انتخاب کرد. او همچنین صاحب کرسی از ۱۹۷۴ تا ۱۹۸۱ استاد کرسی آموزگاری سیسیل و ایدا گرین در ام آی تی بود.
پاپرت در زمینه نظریه های یادگیری کار کرد و کارهای او در این زمینه به دلیل تمرکز بر تأثیر فناوری های جدید در آموزش به طور کلی و در مدارس به طور خاص مطرح است.


کلمات دیگر: