کلمه جو
صفحه اصلی

پیتر دراکر

دانشنامه عمومی

پیتر دراکر (تلفظ به آلمانی: پیتر دروکا)، ‏ (۱۹۰۹–۲۰۰۵) از برجسته ترین نظریه پردازان مدیریت در جهان بود. مهم ترین اثر او با عنوان «مدیریت» منتشر شده است و در آن نظریات مهم خود دربارهٔ مدیریت و سازمان را شرح داده است.
The End of Economic Man (1936)
The Future of Industrial Man (1942)
The Concept of Corporation (1946)
The Practice of Management (1954)
Managing for Results (1964)
The Effective Executive (1967)
People and Performance (1973)
Management: Tasks, Responsibilities, Practices (1974)
The Unseen Revolution (1976)
Advetures of a Bystander (1979)
Towards the Next Economics (1981)
Innovation and Entrepreneurship (1985)
The Frontiers of Management (1987)
Managing in the Next Society (2002)
پیتر دراکر بیش از ۷۰ سال از عمر خود را با بینش انسانی خود، صرف نگاه سیستمیک به علم مدیریت نمود. او را به عنوان پدر کسب و کار نوین می شناسند و مفهوم management by objectives از مفاهیمی است که دراکر وارد ادبیات مدیریت نمود.
پیتر دراکر در سال ۱۹۰۹ (۲۸ آبان ۱۲۸۸) در وین، اتریش متولد شد و تحصیلات مقدماتی خود را در آنجا و لندن پایان داد. درجه دکترای خود را در حالی که به عنوان خبرنگار یک روزنامه در فرانکفورت آلمان و سپس به عنوان کارشناس اقتصادی در یک بانک بین المللی در لندن کار می کرد در رشته حقوق عمومی و بین الملل دریافت کرد. در سن ۲۹ سالگی در سال ۱۹۳۷ به آمریکا مهاجرت کرد.
پیتر دراکر نویسنده، مدرس، و مشاور تخصصی در زمینه استراتژی و سیاست است. او به خیلی از سازمان های بزرگ دنیا و هم چنین سازمان های غیرانتفاعی، شرکت های کوچک و کارآفرین و سازمان های دولتی آمریکا مشاوره داده است.

نقل قول ها

پیتر دراکر(۱۹ نوامبر ۱۹۰۹ اتریش - ۱۱ نوامبر ۲۰۰۵ آمریکا) از برجسته ترین نظریه پردازان مدیریت در جهان است.پیتر دراکر نویسنده، مدرس، و مشاور تخصصی در زمینه استراتژی و سیاست است. او به خیلی از سازمان های بزرگ دنیا و هم چنین سازمان های غیرانتفاعی، شرکت های کوچک و کارآفرین و سازمان های دولتی آمریکا مشاوره داده است.
• «تنها چیزی که از یک سازمان ناشی می شود: بی نطمی، اصطکاک و عدم باز دهی است.»• «زمانیکه چشمت به سازمانی بزرگ می خورد، باید بدانی که زمانی شخصی، تصمیم شجاعا نه ای گرفته است.»• «بی فایده ترین کار این است که فرد کار غیرلازمی را با توانایی هر چه تمامتر انجام دهد.»• «مدیریت هدف راهگشاست؛ ولی متأسفانه در بسیاری از موارد هدف نامشخص است.»• «تا مادامی که قصور کارمند ریشه در سود مدیریت دارد، باید حقوقش را پرداخت.»• «بزرگترین نقطه قوتم بعنوان یک مشاور، این است که نادان بوده و چند سؤالی را مطرح می کنم .»• «مدیران بسیاری هستند که در سر کار بازنشسته شده اند.»• «تولید، بکارگیری ابزار نیست، بلکه دخالت دادن منطق در کار می باشد.»


کلمات دیگر: