کلمه جو
صفحه اصلی

میامی

فرهنگ فارسی

رود میامی که ۳۳۵/٠٠٠ تن سکنه دارد . از بزرگ ترین تفرجگاههای زمستانی شرق امریکا و بزرگترین شهر ایالت فلوریدا است . نام یکی از دهستانهای بخش مرکزی شهرستان اهواز استان ششم ( خوزستان ) . این
قصبه مرکزی بخش میامی شهرستان شاهرود و مختصات آن به شرح زیر است : طول ۵۵ درجه و ۴٠ دقیقه - عرض ۳۶ درجه و ۲۵ دقیقه .

لغت نامه دهخدا

میامی.[ م َ م َ ] ( اِخ ) نام یکی از بخشهای سه گانه شهرستان شاهرود است. این بخش در خاور شهرستان واقع و قسمت شمالی آن کوهستانی و سردسیر و قسمت جنوبی آن دشت و معتدل است. راه شوسه شاهرود مشهد از این بخش می گذرد. مرکز بخش قصبه ٔمیامی است و بخش از سه دهستان تشکیل شده است : مرکزی - فرومد - نردین. تعداد آبادیهای بخش 44 و جمعیت آن در حدود 23 هزار تن است. دهستان مرکزی از چهار بلوک به نام بلوک کلاته ، اربعه ، سرحدات ، مرکزی تشکیل شده که جمعاً 25 آبادی و حدود 12 هزار تن جمعیت دارد. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 3 ). میامی و سرحدات از بلوکات ولایت شاهرود خراسان است عده قراء:8. مساحت : 12 فرسخ. مرکز: میامی. حد شمالی : کلاتها. شرقی : بلوک فروند. جنوب : بلوک بیارجمند. غربی : زیراستاق و پشت بسطام. ( از جغرافیای سیاسی کیهان ص 207 ).

میامی. [ م َ م َ ] ( اِخ ) قصبه مرکزی بخش میامی شهرستان شاهرود و مختصات آن به شرح زیر است :طول 55 درجه و 40 دقیقه ، عرض 36 درجه و 25 دقیقه. این قصبه در 60هزارگزی خاور شاهرود سر راه شوسه شاهرود - مشهد واقع و هوای آن معتدل است. جمعیت قصبه در حدود دو هزار تن می باشد. میامی دارای 20 باب دکان و دو گاراژ و پنج کاروانسرا و ادارات بخشداری و بهداری و ژاندارمری و فرهنگ و آمار است. آب قصبه از یک رشته قنات تأمین می شود محصول عمده آن میوه و غله و صنایع دستی زنان بافتن کرباس و قطیفه است. کاروانسرای شاه عباسی آن از آثار قدیمه می باشد. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 3 ). از توابع شاهرود و دارای معدن مس است. ( از جغرافیای سیاسی کیهان ). نام قصبه ای کنار راه شاهرود و نیشابور میان فراش آباد و ابراهیم آباد، واقع در 478 هزارگزی تهران. ( یادداشت مؤلف ) :
ما خیمه به صحرای میامی زده ایم
با چنگ و رباب می پیاپی زده ایم
زاهد تو مده زحمت خود خجلت ما
در خیمه ما میا میا می زده ایم.
( منسوب به ملک الشعراء بهار ).

میامی. [ م َ م َ ] ( اِخ ) دهی است از دهستان پایین ولایت بخش فریمان شهرستان مشهد، واقع در 108هزارگزی شمال خاوری فریمان با 366 تن سکنه. آب آن از قنات است و در هشت هزارگزی راه مشهد به مزدوران قرار دارد. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 9 ).

میامی . [ م َ م َ ] (اِخ ) قصبه ٔ مرکزی بخش میامی شهرستان شاهرود و مختصات آن به شرح زیر است :طول 55 درجه و 40 دقیقه ، عرض 36 درجه و 25 دقیقه . این قصبه در 60هزارگزی خاور شاهرود سر راه شوسه ٔ شاهرود - مشهد واقع و هوای آن معتدل است . جمعیت قصبه در حدود دو هزار تن می باشد. میامی دارای 20 باب دکان و دو گاراژ و پنج کاروانسرا و ادارات بخشداری و بهداری و ژاندارمری و فرهنگ و آمار است . آب قصبه از یک رشته قنات تأمین می شود محصول عمده ٔ آن میوه و غله و صنایع دستی زنان بافتن کرباس و قطیفه است . کاروانسرای شاه عباسی آن از آثار قدیمه می باشد. (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 3). از توابع شاهرود و دارای معدن مس است . (از جغرافیای سیاسی کیهان ). نام قصبه ای کنار راه شاهرود و نیشابور میان فراش آباد و ابراهیم آباد، واقع در 478 هزارگزی تهران . (یادداشت مؤلف ) :
ما خیمه به صحرای میامی زده ایم
با چنگ و رباب می پیاپی زده ایم
زاهد تو مده زحمت خود خجلت ما
در خیمه ٔ ما میا میا می زده ایم .

(منسوب به ملک الشعراء بهار).



میامی . [ م َ م َ ] (اِخ ) دهی است از دهستان پایین ولایت بخش فریمان شهرستان مشهد، واقع در 108هزارگزی شمال خاوری فریمان با 366 تن سکنه . آب آن از قنات است و در هشت هزارگزی راه مشهد به مزدوران قرار دارد. (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 9).


میامی .[ م َ م َ ] (اِخ ) نام یکی از بخشهای سه گانه ٔ شهرستان شاهرود است . این بخش در خاور شهرستان واقع و قسمت شمالی آن کوهستانی و سردسیر و قسمت جنوبی آن دشت و معتدل است . راه شوسه ٔ شاهرود مشهد از این بخش می گذرد. مرکز بخش قصبه ٔمیامی است و بخش از سه دهستان تشکیل شده است : مرکزی - فرومد - نردین . تعداد آبادیهای بخش 44 و جمعیت آن در حدود 23 هزار تن است . دهستان مرکزی از چهار بلوک به نام بلوک کلاته ، اربعه ، سرحدات ، مرکزی تشکیل شده که جمعاً 25 آبادی و حدود 12 هزار تن جمعیت دارد. (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 3). میامی و سرحدات از بلوکات ولایت شاهرود خراسان است عده ٔ قراء:8. مساحت : 12 فرسخ . مرکز: میامی . حد شمالی : کلاتها. شرقی : بلوک فروند. جنوب : بلوک بیارجمند. غربی : زیراستاق و پشت بسطام . (از جغرافیای سیاسی کیهان ص 207).


دانشنامه عمومی

مَیامی (به انگلیسی: Miami) شهری است که در نوار ساحلی اقیانوس اطلس در جنوب شرقی ایالت فلوریدا آمریکا واقع شده است. با احتساب حومه این شهر ۵٬۴۰۰٬۰۰۰ نفر جمعیت دارد.
دانشگاه بین المللی فلوریدا
دانشگاه میامی
دانشگاه نوا ساوت ایسترن
میامی یک شهر توریستی است که به شهر جادو (Magic City) مشهور است.بندر میامی یکی از بزرگ ترین و مهمترین بنادر در آمریکااست.
بر اساس سرشماری سال ۲۰۱۲ ، جمعیت شهر میامی ۴۱۷٬۶۵۰ نفر است که با شهرهای حومه آن نزدیک به ۵٫۵ میلیون نفراست. میامی از لحاظ امور مالی، تجارت، فرهنگ، سرگرمی، مد، آموزش و پرورش در رتبه هفتم در آمریکا قرار دارد. میامی که از آن به عنوان «پایتخت آمریکای لاتین» یاد می کنند، بر پایه قدرت خرید ثروتمندترین شهر در آمریکا و پنجمین شهر از این لحاظ در جهان است . هوای میامی تمام سال گرم است. تابستان ها داغ و مرطوب و زمستان ها کوتاه و گرم است. در تابستان درجه هوا بیرون ۹۰° به ۷۰° فارنهایت (۳۵° به ۲۹° سانتیگراد) است و در زمستان درجه هوا بیرون ۷۵° فارنهایت (۲۰° سانتیگراد) است.
۴۳٪ جمعیت میامی لاتینو هستند؛ تقریباً نیمی از لاتینوهای این شهر تباری کوبایی دارند و بسیاری از آنها به عنوان پناهنده سیاسی به ایالات متحده آمده اند.
میا می (انگلیسی: Mia May؛ ۲ ژوئن ۱۸۸۴(1884-06-02) – ۲۸ نوامبر ۱۹۸۰(1980-11-28)) یک هنرپیشه اهل اتریش بود. وی بین سال های ۱۹۱۲ تا ۱۹۲۴ میلادی فعالیت می کرد.

دانشنامه آزاد فارسی

میامی (امریکا). میامی (امریکا)(Miami)
نمایی از شهر میامی، امریکا
شهر صنعتی و بندری شرقی در فلوریدا، امریکا. در ساحل اقیانوس اطلس در شبه جزیرۀ فلوریدا در حدود ۷۰کیلومتری رأس جنوبی آن واقع شده است. ۳۷۴,۷۹۱ نفر جمعیت دارد (۲۰۰۲). ۶۰ درصد جمعیت آن اسپانیایی تبار، و بسیاری از آنان کوبایی های ساکن ناحیه هاوانای کوچکاند؛ افریقایی ـ امریکایی ها ۲۱ درصد و سفیدها ۱۲ درصد جمعیت را تشکیل می دهند. میامی کانون مالی، تجاری و حمل و نقل منطقه است و با امریکای لاتین و کارائیب ارتباط هوایی دارد.

میامی (ایران). مِیامِی (ایران)
شهری در استان سمنان، شهرستان شاهرود، و مرکز اداری بخش میامی. با ارتفاع ۱,۰۷۰ متر، در ۱۶۵کیلومتری شرق شمالی سمنان و ۶۱کیلومتری شرق شاهرود، کوهپایۀ جنوبی کوه های قبله و میامی، سر راه شاهرود به سبزوار، قرار دارد. اقلیم این شهر معتدلِ مایل به گرم و خشک و جمعیت آن ۳,۹۸۰ نفر است. کاروان سرایی متعلق به دورۀ شاه عباس اول صفوی دارد.


کلمات دیگر: