( اسم ) ده دیه روستا .
نام یکی از دهستانهای نه گانه بخش داراب شهرستان فسا .
رستاق . [ رَ ] (معرب ، اِ) رُستاق . روستا و... (ناظم الاطباء). رجوع به همه ٔ معانی رُستاق شود.
رستاق . [ رُ ] (اِخ ) دهی از دهستان گوغر بخش بافت شهرستان سیرجان . سکنه ٔ آن 505 تن . آب آنجا از چشمه . محصولات عمده ٔ آن غلات و حبوب . مزارع برنگ اوهک ، گلوانگور جزء این ده است . (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 8).
رستاق . [ رُ ] (اِخ ) نام یکی از دهستانهای سه گانه ٔ بخش نیریز شهرستان فسا. حدود و مشخصات : از باختر به دهستان خیر بخش اصطهبانات ، از جنوب به دهستان ایج و دهستان حومه ٔ اصطهبانات . این دهستان در جنوب دریاچه ٔ بختگان و باختر بخش واقع و هوای آن معتدل است . آب مشروب و زراعتی از قنات و چشمه . محصولات عمده ٔ آنجا غلات و پنبه و صیفی و لبنیات . صنعت معموله ٔ آن قالیبافی . 15 آبادی و مزرعه و در حدود 1300 تن جمعیت دارد. دیه های مهم آن : حاجی آباد، حسین آباد، سورمق ، علی آباد شور، نصیرآباد. ایل شاهسون در این ده تخته قاپو شده است . (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 7).
منوچهری .
رستاق . [ رُ ] (اِخ ) نام یکی از دهستانهای بخش خلیل آباد شهرستان کاشمر. مرکز آن خلیل آباد و دارای 15 آبادی بزرگ و کوچک . جمعیت آن در حدود 11541 تن . رستاق در سر راه شوسه ٔ عمومی سبزوار وکاشمر قرار دارد. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9).
رستاق . [ رُ ] (اِخ ) نام یکی از دهستانهای نه گانه ٔ بخش داراب شهرستان فسا. حدود و مشخصات : از خاور به شمال و شمال خاوری دهستان کوهستان ، از جنوب به دهستان حاجی آباد و شهرستان سیرجان ، از باختر به دهستان هشیوار و خسویه . رستاق در شمال خاوری بخش واقع است و راه فرعی داراب به سیرجان و بندر عباس از آن میگذرد و هوای آن گرم و آب مشروب و زراعتی از چشمه است . محصولات عمده : غلات و پنبه و توتون . صنایع دستی زنان قالی و گلیم بافی . دارای 5 آبادی و جمعیت در حدود 600 تن . دیه های مهم آن : رستاق و کهتکان و همت و چهارده . مرکز دهستان رستاق بخش داراب شهرستان فسا نیز بهمین نام است . دارای 386 تن سکنه . آب آن از چشمه .محصولات عمده ٔ آنجا غلات و پنبه و میوه . صنایع دستی زنان قالیبافی است . (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 7).